Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor

Smörgåstårta i Båstad

Smörgåstårta i Båstad

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Båstad och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Båstad och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Båstad och i Skåne finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Båstad går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Båstad

Bageri Knut Jöns

Köpmansgatan 102

269 31 Båstad

På Kanelen

Italienska Vägen 225

269 94 Båstad

Café Killeröd

Killeröds Byaväg 124

269 92 Båstad

Continental Café o. Konditori

Köpmansgatan 93

269 32 Båstad