Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Sundsvall

Smörgåstårta i Sundsvall

Tillsammans finns det 6 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Sundsvall och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Sundsvall och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Sundsvall och i Medelpad finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Sundsvall går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Sundsvall

Martells Finbageri

Östra Långgatan 29

Pallas Konditori

Strandgatan 16

Konditori Eclair

Fridhemsgatan 80

Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB

Hagavägen 32

Tant Anci och Fröken Sara

Bankgatan 15


Fler inom smörgåstårta i Sundsvall

Bakgården

Storgatan 49