Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Sollentuna

Smörgåstårta i Sollentuna

Tillsammans finns det 5 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Sollentuna och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Sollentuna och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Sollentuna och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Sollentuna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Sollentuna

Figges Bageri & Konditori AB

Edsbergs Torg

192 52 Sollentuna

Mia & Emmas Bageri Konditori

Rotebro Torg 1

192 68 Sollentuna

Intis Konditori

Kruthornsvägen 4

192 53 Sollentuna

Brödkällaren Livs & Bageri

Malmvägen 24B

191 60 Sollentuna

Balders Bröd

Allfarvägen 21

191 47 Sollentuna