Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Torslanda

Smörgåstårta i Torslanda

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Torslanda och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Torslanda och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Torslanda och i Bohuslän finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Torslanda går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Torslanda

Jerkstrands Konditori Torslanda

Torslanda Torg 1

Åkes Äkta Hönökaka AB

Nordhagsvägen 16

Aleks Konditori

Amhults Torg 2

Almondy AB

Flygfältsgatan 10