Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Uppsala

Smörgåstårta i Uppsala

Tillsammans finns det 10 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Uppsala och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Uppsala och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Uppsala och i Uppland finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Uppsala går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Uppsala

52:ans Catering & Café

Fyrisvallsgatan 23

Ofvandahls Hovkonditori AB

Sysslomansgatan 5A

Landings Hovkonditori AB

Kungsängsgatan 3

GK-Bageriet AB

Säbygatan 23

Konditori Trianon

Svartbäcksgatan 83


Fler inom smörgåstårta i Uppsala

Broströms kafé

Roslagsgatan 1

Centralkonditoriet

Vretgränd 16

Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum

Skogaholm Bageri AB

Bergsbrunnagatan 15

Forsa Hembageri

Dragarbrunnsgatan 35