Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Luleå

Smörgåstårta i Luleå

Tillsammans finns det 9 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Luleå och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Luleå och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Luleå och i Norrbotten finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Luleå går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Luleå

Storhedens Konditori AB

Besiktningsvägen 10

Sockerbagerskan

Metsundsvägen 143

Café Condis

Skeppsbrogatan 25

Fazer Bageri AB

Traktorvägen 1

Trend Café

Storhedsvägen 1


Fler inom smörgåstårta i Luleå

Klöverträsk Bröd

Klöverträsk Byaväg 21

Anderssons Konditori

Björkgatan 41

Holms Konditori Roger Holm

Ringgatan 61

Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken

Björkgatan 41