Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Göra en egen smörgåstårta

Göra en egen smörgåstårta

Att göra en smörgåstårta är inte svårt. Det tar inte heller så mycket arbetstid att tillverka smörgåstårtan men du bör börja med den två dagar innan den ska serveras eftersom botten bör stå till sig och bli riktigt smaskig och saftig.

Det första du ska göra för att lyckas med din smörgåstårta är att hitta några riktigt bra recept på smörgåstortor. Du bör också fundera på vilken typ av smörgåstårta som du vill ha. Ska den vara inriktad mot någon speciell diet eller någon med allergier ska äta av den?

Smörgåstårta är faktiskt en fantastisk maträtt att tillreda tillsammans i familjen. Alla från de minsta till det största kan vara med och göra smörgåstårtan och man kan också dela upp smörgåstårtan med olika ingredienser på olika delar av tårtan.Brödet till smörgåstårta

Brödet till smörgåstårta

En viktig del av smörgåstårtan är brödet. Vanligast är att välja ett ljusare bröd av rostbrödskaraktär men det är aldrig fel att prova ett grövre och mörkare bröd bara det inte är för kompakt.

Fyllning i & garnering av smörgåstårtan

Det finns hur många goda fyllningar och variationer på garnering som helst när det gäller smörgåstårtor. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.