Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta - Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod

Smörgåstårta hos Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod i Rättvik

Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod är en av totalt 3 bagerier och caféer i Rättvik där du kan hitta en smaskigt smörgåstårta eller en ljuvlig landgång. Då både pris, innehållet och smaken kan variera mellan smörgåstårtorna är det därför smart att kolla med flera mataffärer och konditorier gällande vilka smörgåstårtor som finns i Rättvik eller på andra orter i Dalarna.

Då du letar efter som god Smörgåstårta är det bra ifall du vet vilka ingredienser som du vill ha i din smörgåstårta. Ska den ha räkor, skinka, ost eller ska det passa en LCHF-diet eller vara vegetarisk?

En hel del nyttig info om smörgåstårtorna fakta kan du hitta hos de som gör eller säljer landgångar och smörgåstårtor. Eftersom det finns fler som säljer smörgåstårta på samma ort som Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod kan det vara bra att provköpa och smaka på några tårtor innan ni beställer stora smörgåstårtor till ett kalas, fest eller bjudning men börja köpa smörgåstårtan hos Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod.
En härlig smörgåstårta kan du få tag på hos Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod på följande sätt:


Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod

Vasagatan 12

795 30 Rättvik

0248-109 37