Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta - Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB

Smörgåstårta hos Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB i Sundsvall

Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB är en av totalt 6 bagerier och caféer i Sundsvall där du kan hitta en smaskigt smörgåstårta eller en ljuvlig landgång. Då både pris, innehållet och smaken kan variera mellan smörgåstårtorna är det därför smart att kolla med flera mataffärer och konditorier gällande vilka smörgåstårtor som finns i Sundsvall eller på andra orter i Medelpad.

Då du letar efter som god Smörgåstårta är det bra ifall du vet vilka ingredienser som du vill ha i din smörgåstårta. Ska den ha räkor, skinka, ost eller ska det passa en LCHF-diet eller vara vegetarisk?

En hel del nyttig info om smörgåstårtorna fakta kan du hitta hos de som gör eller säljer landgångar och smörgåstårtor. Eftersom det finns fler som säljer smörgåstårta på samma ort som Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB kan det vara bra att provköpa och smaka på några tårtor innan ni beställer stora smörgåstårtor till ett kalas, fest eller bjudning men börja köpa smörgåstårtan hos Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB.
En härlig smörgåstårta kan du få tag på hos Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB på följande sätt:


Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB

Hagavägen 32

856 44 Sundsvall

060-17 18 62