Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Örebro

Smörgåstårta i Örebro

Tillsammans finns det 14 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Örebro och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Örebro och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Örebro och i Närke finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Örebro går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Örebro

Helins Surdegsbageri

Ekersgatan 4A

Vasa konditori

Vasagatan 15

Fröken Brogrens VERANDA

Jakobsgatan 26

Lillåns Konditori Heart Invest

Kåvivägen 9A

Princess Konditori, AB

Storgatan 47


Fler inom smörgåstårta i Örebro

Restaurang Mersmak

Bettorpsgatan 10

Bageri Bullvivan

Kyrkvärdsvägen 17

Korvbrödsbagarn

Sliparevägen 1-5

Jeremiabageriet

Bertil Waldéns Gata

Sveas Terazza

Drottninggatan 45


Ännu flera smörgåstårta i Örebro

Heléns Glutenfria

Argongatan 50

Bageri Bullvivan AB

Boställsvägen 10

Sötvaruhuset i Sverige AB

Bolagsvägen 7

Belmas Bageri

Fanjunkarevägen 9