Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Linköping

Smörgåstårta i Linköping

Tillsammans finns det 12 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Linköping och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Linköping och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Linköping och i Östergötland finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Linköping går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Linköping

Lanemo Konditori & Bageri AB

Västra Vägen 6

Brödboden

Söderleden 22-24

Konditori Silvana

Nya Tanneforsvägen 62

Borgs Bageri & Konditori Aktie

Videgatan 4

Modern Orient Bageri

Finnögatan 10


Fler inom smörgåstårta i Linköping

Hemköp City

Storgatan 11

Gyllen Linds Bageri AB

Ryds Centrum

Vasa Hembageri

Artistgatan 4

Edens Bageri AB

Skogslyckegatan 3B

Tannefors Hembageri AB

Nya Tanneforsvägen 41


Ännu flera smörgåstårta i Linköping

Linds Konditori

Tanneforsgatan 8

Gyllen Bageri

Molijns Väg 21