Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Lund

Smörgåstårta i Lund

Tillsammans finns det 7 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Lund och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Lund och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Lund och i Skåne finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Lund går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Lund

Lunds Stenugnsbageri AB

Västra Mårtensgatan 1

223 51 Lund

Mormors Bageri Botulfsplatsen

Vårfrugatan 8

223 50 Lund

Olssons Hembageri

Qvantenborgsvägen 3

227 38 Lund

Mormors Bageri Knutgården

Knut Den Stores Torg 1A

222 21 Lund

patisseriet

Klostergatan 3

222 22 Lund


Fler inom smörgåstårta i Lund

Ramklints Konditori

Mårtenstorget 10

223 51 Lund

Mormors Bageri Gastelyckan

Fältspatvägen 4

224 78 Lund