Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Eskilstuna

Smörgåstårta i Eskilstuna

Tillsammans finns det 6 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Eskilstuna och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Eskilstuna och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Eskilstuna och i Sörmland finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Eskilstuna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Eskilstuna

Printz Bageri

Kungsvägen 8

633 40 Eskilstuna

Konditori Amarant

Gunborg Nymans Väg 2

632 22 Eskilstuna

Bonamat Butiken

Gillbergavägen 1

632 28 Eskilstuna

Citybagar´n i Eskilstuna AB

Rademachergatan 5

632 20 Eskilstuna

Bakeriet A

Lilla Nyby Nybyborg

633 49 Eskilstuna


Fler inom smörgåstårta i Eskilstuna

Finska Hembageriet

Lilla Nyby

635 19 Eskilstuna