Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta - Hembagarns Konditori i Katrineholm

Smörgåstårta hos Hembagarns Konditori i Katrineholm i Katrineholm

Hembagarns Konditori i Katrineholm är en av totalt 4 bagerier och caféer i Katrineholm där du kan hitta en smaskigt smörgåstårta eller en ljuvlig landgång. Då både pris, innehållet och smaken kan variera mellan smörgåstårtorna är det därför smart att kolla med flera mataffärer och konditorier gällande vilka smörgåstårtor som finns i Katrineholm eller på andra orter i Södermanland.

Då du letar efter som god Smörgåstårta är det bra ifall du vet vilka ingredienser som du vill ha i din smörgåstårta. Ska den ha räkor, skinka, ost eller ska det passa en LCHF-diet eller vara vegetarisk?

En hel del nyttig info om smörgåstårtorna fakta kan du hitta hos de som gör eller säljer landgångar och smörgåstårtor. Eftersom det finns fler som säljer smörgåstårta på samma ort som Hembagarns Konditori i Katrineholm kan det vara bra att provköpa och smaka på några tårtor innan ni beställer stora smörgåstårtor till ett kalas, fest eller bjudning men börja köpa smörgåstårtan hos Hembagarns Konditori i Katrineholm.
En härlig smörgåstårta kan du få tag på hos Hembagarns Konditori i Katrineholm på följande sätt:


Hembagarns Konditori i Katrineholm

Köpmangatan 22

641 30 Katrineholm

0150-147 03