Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Bromma

Smörgåstårta i Bromma

Tillsammans finns det 10 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Bromma och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Bromma och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Bromma och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Bromma går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Bromma

Konditori Exquis AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

Gasellen Bageri & Konditori AB

Nockeby Torg 9

167 74 Bromma

Sockerknuten Bageri & Konditori

Fredrikslundsvägen 20

168 34 Bromma

Xoko

Spångavägen 138

168 59 Bromma

Finess Konditori AB

Kvarnbacksvägen 133

168 74 Bromma


Fler inom smörgåstårta i Bromma

Albitar Sweet

Ranhammarsvägen 25

168 67 Bromma

Kea Bageriet AB

Skaldevägen 59

167 73 Bromma

Yngves Goda Kakor

Grundläggarvägen 15

168 33 Bromma

Park Konditori

Västerled 4

167 55 Bromma

Bageri La Casita AB

Ranhammarsvägen 20B

168 67 Bromma