Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Hägersten

Smörgåstårta i Hägersten

Tillsammans finns det 8 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Hägersten och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Hägersten och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Hägersten och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Hägersten går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Hägersten

Örnsbergs Bageri och Konditori AB

Junkergatan 24

Aspuddens Konditori Bageri & Catering

Schlytersvägen 63

Bageri Beila

Instrumentvägen 23

Lussins Konditori & Bageri HB

Störtloppsvägen 24

Inga-Brittas Havrebollar

Selmedalsvägen 40


Fler inom smörgåstårta i Hägersten

Söderbergs Bageri AB

Midsommarparken 5C

Bageri och Konditori Midsommar

Midsommarvägen 12

Muffinsfabriken

Nioörtsvägen 26