ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Järfälla - Tips på bästa smörgåstårtan
Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Järfälla

Smörgåstårta i Järfälla

Tillsammans finns det 5 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Järfälla och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Järfälla och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Järfälla och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Järfälla går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Järfälla

Hembageriet Brkb

Lundavägen 1

175 64 Järfälla

Brödernas Family Bageri AB

Åkervägen 3

177 41 Järfälla

Polfärskt Bröd / Allbröd Stockholm Norr

Nettovägen 13

175 41 Järfälla

Sb Bageri AB

Snapphanevägen 178

177 55 Järfälla

Mehr Konditori

Vasavägen 4

177 52 Järfälla