Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Nynäshamn

Smörgåstårta i Nynäshamn

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Nynäshamn och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Nynäshamn och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Nynäshamn och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Nynäshamn går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Nynäshamn

Jannis Konditori

Stadshusgränd 2

149 30 Nynäshamn

Jannis Bageri och Restaurang

Konsul Johnsons Väg 6

149 45 Nynäshamn

Konditoriet Nynäshamn AB

Centralgatan 9

149 32 Nynäshamn

Nynäsbageriet AB

Sandtorpsvägen 4

149 45 Nynäshamn