Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Saltsjö-Boo

Smörgåstårta i Saltsjö-Boo

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Saltsjö-Boo och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Saltsjö-Boo och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Saltsjö-Boo och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Saltsjö-Boo går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Saltsjö-Boo

Gray´s Bakery AB

Sprängarvägen 13

Konditori Riviera AB

Värmdövägen 630

Carolines Kök

Svarvarvägen 4B

Coop Extra

Ormingeplan 3