Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Täby

Smörgåstårta i Täby

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Täby och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Täby och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Täby och i Stockholms län finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Täby går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Täby

Bageri Kardemumma AB

Midgårdsvägen 1

187 74 Täby

Zanders Bageri & Konditori AB

Storgatan 109

183 34 Täby

Tårtverkstan

Marknadsvägen 271

183 79 Täby

Viggbyholms stationskafé

Södervägen 5

183 69 Täby