Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Karlstad

Smörgåstårta i Karlstad

Tillsammans finns det 6 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Karlstad och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Karlstad och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Karlstad och i Värmland finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Karlstad går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Karlstad

Brillianten

Drottninggatan 41B

652 25 Karlstad

Tårtpinglan

Engholmsgatan 16

652 21 Karlstad

Bageri & Café Råtorp

Råtorpsvägen 22

653 49 Karlstad

Karlstad Hembageri AB

Gruvplan 41

653 43 Karlstad

Anitas Brödbod

Drottninggatan 20

652 25 Karlstad


Fler inom smörgåstårta i Karlstad

Lundbergs Bageri

Sågverksgatan 20

652 21 Karlstad