Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Lycksele

Smörgåstårta i Lycksele

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Lycksele och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Lycksele och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Lycksele och i Västerbotten finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Lycksele går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Lycksele

Lilla Bageriet AB

Bångvägen 29

Lilla Torgcafeét

Storgatan 36

Lappmarksbröd

Tallträsk 19

Lilla Bageriet, AB

Bångvägen 8