ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Umeå - Tips på bästa smörgåstårtan
Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Umeå

Smörgåstårta i Umeå

Tillsammans finns det 5 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Umeå och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Umeå och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Umeå och i Västerbotten finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Umeå går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Umeå

Ullas Kondis

Timotejvägen 4

903 52 Umeå

Finas Konditori

Ålidhem Centrum

907 30 Umeå

Polarbröd AB

Nygatan 8

903 27 Umeå

Nybro Konditoriet

Tegsborg

904 20 Umeå

Skogaholm Bageri AB

Lagervägen 20

901 37 Umeå