Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta - Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg

Smörgåstårta hos Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg i Hisings Backa

Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg är en av totalt 3 bagerier och caféer i Hisings Backa där du kan hitta en smaskigt smörgåstårta eller en ljuvlig landgång. Då både pris, innehållet och smaken kan variera mellan smörgåstårtorna är det därför smart att kolla med flera mataffärer och konditorier gällande vilka smörgåstårtor som finns i Hisings Backa eller på andra orter i Västergötland.

Då du letar efter som god Smörgåstårta är det bra ifall du vet vilka ingredienser som du vill ha i din smörgåstårta. Ska den ha räkor, skinka, ost eller ska det passa en LCHF-diet eller vara vegetarisk?

En hel del nyttig info om smörgåstårtorna fakta kan du hitta hos de som gör eller säljer landgångar och smörgåstårtor. Eftersom det finns fler som säljer smörgåstårta på samma ort som Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg kan det vara bra att provköpa och smaka på några tårtor innan ni beställer stora smörgåstårtor till ett kalas, fest eller bjudning men börja köpa smörgåstårtan hos Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg.
En härlig smörgåstårta kan du få tag på hos Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg på följande sätt:


Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg

Selma Lagerlöfs Torg 1

422 48 Hisings Backa

031-52 51 18