Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor


Smörgåstårta i Västra Frölunda

Smörgåstårta i Västra Frölunda

Tillsammans finns det 12 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Västra Frölunda och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Västra Frölunda och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Västra Frölunda och i Västergötland finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Västra Frölunda går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Västra Frölunda

Le Pain Francais AB, Franska Bageriet

Opaltorget 79

Syriana Cafe och Bageri

Briljantgatan 34

Condeco Bakery AB

Beatrice Lesslies Gata 8

Mehrans Cafe & Konditori

Radiotorget 2

Lilla Brödboden

Bolleskärsgatan 67B


Fler inom smörgåstårta i Västra Frölunda

Olles Brödförsäljning

Bronsyxegatan 6

Pågen AB

Olof Asklunds Gata 21

Johnséns Konditori AB

Fältspatsgatan 3

Fazer Bageri Sverige

Södra Långebergsgatan 20

Kortedala Finbageri

Synhållsgatan 14


Ännu flera smörgåstårta i Västra Frölunda

Avenyko AB

Frölunda Torg

Svanhills Konditori AB

Frölunda Torg 0