Smörgåstårta - Mer gott om Smörgåstårtor
Smörgåstårta i Katrineholm

Smörgåstårta i Katrineholm

Tillsammans finns det 4 bagerier eller mataffärer som gör eller säljer smörgåstårta i Katrineholm och många av tillverka olika typer av landgångar, smörgåstårtor och smörgåsar. Ibland kan det vara svårt att hitta vem som har de bästa smörgåstårtorna i Katrineholm och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om du kan få tips på vem som gör den godaste och saftigaste smörgåstårtan i närheten. Du kan också jämföra olika recept på smörgåstårtas på nätet och även omdömen om de som bjuder på smörgåstårtor.

Då det i Katrineholm och i Sörmland finns många som håller på med brd, mackor, smörgåstårtor och landgångar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris om du behöver servera ett större antal personer. Innan du kontaktar någon som gör smörgåstårta bör du veta vad du vill ha på din tårta som t.ex. räkor, skinka, ost, m.m. och även hur många personer den ska räcka till. Viss info kan du få om smörgåstårtorna genom att kolla webbsidor från företag som gör eller säljer smörgåsar, mat eller bröd.
I Katrineholm går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gällande smörgåstårta genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla smörgåstårta i Katrineholm

Näsets Vedugnsbageri AB

Näsets Gård

641 96 Katrineholm

Konditori Ciro

Vingåkersvägen 39A

641 51 Katrineholm

Hembagarns Konditori i Katrineholm

Köpmangatan 22

641 30 Katrineholm

Sultans Konditori

Storgatan 27

641 45 Katrineholm